Detectivi Pitesti

HeraClis este una dintre cele mai importante agentii de detectivi particulari din Pitesti, care ofera servicii profesionale de investigatii discrete si accesibile.

Despre HeraClis Pitesti

Avem capacitatea, cunostintele si resursele necesare pentru a va asigura ca toate investigatiile noastre sunt de calitate inalta, executate in maniera legala si etica.

investigatii in Pitesti

Avem o echipa numeroasa si dedicata, formata din detectivi particulari atent verificati inainte de angajare. Detectivii nostri, atat barbati cat si femei, sunt foarte bine pregatiti si provin, in mare parte, din unitati de politie sau structuri de informatii. Toti au abilitatile necesare pentru a va garanta servicii rapide si eficiente.

Lucram atat cu clienti persoane fizice cat si cu societati comerciale, institutii, corporatii, firme de avocatura, etc., furnizandu-le dovezi legale, ce pot fi folosite in instanta.

La agentia HeraClis suntem constienti de importanta rezultatelor obtinute si puteti avea incredere ca vom face eforturi pentru a va furniza servicii personalizate si a obtine rezultatele cerute.

 • Disponibiltate imediata
 • Suport 24/7
 • Rezultate rapide.

Daca aveti nevoie de un detectiv particular in Pitesti, contactati-ne chiar astazi pentru a va oferi cele mai eficiente solutii si a obtine cele mai bune rezultate. Putem incepe investigatiile imediat, asigurand rezultate rapide. Garantam discretie si o confidentialitate stricta pentru toate investigatiile intreprinse in numele clientilor nostri.

detectivi particulari in Pitesti

Clienti Multumiti

Cazuri

Zile Lucrate

Consultati-va cu noi!

Daca aveti probleme, nu mai asteptati! Programati o consultatie chiar astazi! Va asiguram ca toate informatiile sunt confidentiale.

Programeaza-ma

Servicii Detectivi Particulari

Indiferent de problemele dumneavoastra, agentia HeraClis va poate furniza informatii certe si detaliate, care va vor ajuta sa luati decizii in deplina cunostinta de cauza. Astfel veti rezolva situatii ce va afecteaza viata personala sau afacerea pe care o conduceti, intr-o maniera sigura si eficienta.

Filaj Persoane Fizice

Verificare partener de viata, investigare conditii de ingrijire copii aflati in custodie, investigare anturaj, comportament neobisnuit...

Filaj Persoane Juridice

Serviciile oferite de agentia de detectivi particulari HeraClis sunt concepute special pentru grijile dumneavoastra. Cand e necesar filajul?

Investigatii

Efectuam investigatii in vederea obtinerii unor informatii privind persoane, bunuri mobile sau imobile, activitati desfasurate de cineva...

Test Poligraf

Poligraful este un dispozitiv care masoara si inregistreaza o serie de parametri fiziologici ai unei persoane, in timp ce raspunde la intrebari.

Persoane Disparute

Avem detectivi particulari specializati si investigatori capabili sa localizeze persoanele disparute in circumstante neobisnuite...

Verificare Istoric

Verificari premaritale, verificarea conduitei personale, a CV-ului, verificarea trecutului incert al unui viitor partener de afaceri...

De ce sa va consultati cu noi?

Persoanele neinstruite sau fara experienta, care desfasoara activitati de investigatii private, nu au abilitati si nu cunosc cadrul legal din Romania, ceea ce inseamna ca pot actiona ilegal si probele obtinute nu vor putea fi folosite in instanta. Acest fapt face ca problema dumneavoastra sa fie de nerezolvat. Angajarea unei agentii de detectivi particulari profesionisti si cu experienta va poate ajuta sa economisiti sume mari de bani pe termen lung si poate evita blocarea cazului din cauza incompententei.

Tehnicile si abilitatile necesare pentru a desfasura activitatea de investigatii private sunt obtinute printr-o instruire corespunzatoare si perfectionate de-a lungul a multor ani de activitate specifica. Acest fapt face ca investigatiile sa poata fi realizate cu succes doar de personal calificat. Imaginati-va ca trebuie sa gasiti o persoana. Doar in judetul Pitesti sunt 758186 locuitori, iar in Romania 18,953,767.

Fara experienta, resurse, echipament si cunostintele de care dispune un detectiv particular profesionist, gasirea unei persoane ar fi o sarcina imposibil de realizat.

Pitesti

Locatii Acoperite in Judetul Pitesti

Agentia HeraClis ofera o gama completa de servicii de filaj si investigatii in toate localitatile din judetul Pitesti.

Din biroul din municipiul Pitesti acoperim cu usurinta cartierele orasului si localitatile din judet, cu rapiditate, 24/7.

Avem birouri situate si in alte judete din Romania, fapt ce ne permite sa efectuam investigatii in orice zona din tara.

In acest mod clientii pot beneficia de serviciile noastre in orice zona a Romaniei, iar la cerere si in strainatate.

detectivi particulari in Pitesti

Pitesti

Detectivi Particulari Pitesti

detectivi particulari in Mangalia

Mangalia

Detectivi Particulari Mangalia

detectivi particulari in Medgidia

Medgidia

Detectivi Particulari Medgidia

investigatii in Navodari

Navodari

Detectivi Particulari Navodari

De ce sa alegeti HeraClis - Detectivi Pitesti?

Suntem una dintre cele mai importante agentii de detectivi particulari din Pitesti, respectiv Romania.

Intelegem foarte bine ca angajarea unui investigator privat este un proces descurajant si incomod.

Pitesti

Cand contactati agentia de detectivi particulari HeraClis puteti fi siguri ca veti primi un raspuns fara prejudecati si respectuos, iar discretia si confidentialitatea sunt garantate. Va vom asculta cu atentie pentru a va intelege problema si va vom expune solutiile ce le putem oferi, astfel incat veti sti exact ce se poate face si ce nu, ce costuri veti avea si ce rezultate veti primi.

Pe parcursul investigatiilor intreprinse in numele dumneavoastra veti primi regulat informatii. In acest mod veti sti permanent ce se intampla si sunteti asigurat ca munca intreprinsa de noi se desfasoara intr-o maniera activa, profesionala si competenta. La sfarsitul investigatiei va vom furniza un raport complet, inclusiv dovezi foto-film, astfel incat sa dispuneti de toata documentatia si probele ce va sunt necesare.

Actionam in timp util si cunoastem foarte bine nevoia de urgentare a activitatii in marea majoritate a cazurilor. Suntem permanent dispusi sa demaram o investigatie si operam 24/7. De regula garantam inceperea imediata a actiunii si avem o rata de succes foarte mare.

Suntem printre cei mai experimentati detectivi particulari din Romania si avem o echipa complet instruita si foarte competenta. Putem incepe oricand o investigatie in municipiul Pitesti, judetul Pitesti, in Romania sau strainatate, pentru a va oferi servicii prompte si eficiente.

Preturi

Preturile depind de natura investigatiei, numarul de detectivi implicati, aria in care se desfasoara activitatea, gradul de dificultate, etc.

Investigatii

$150 / investigatie

 • Suport 7/24
 • Disponibilitate imediata
 • Confidentialitate deplina
 • Filaj dinamic
 • Filaj static

Filaj Punct Fix

$100 / zi

 • Suport 7/24n
 • Disponibilitate imediata
 • Confidentialitate deplina
 • Pret de pornire
 • Probe legale

Intrebari Frecvente

HeraClis evidentiaza si va raspunde la cateva dintre intrebarile cele mai frecvente privitoare la activitatea detectivilor particulari.

Multi clienti au intrebari in privinta legitimitatii investigatiilor private. Suntem o agentie de detectivi particulari licentiati si va asiguram ca lucram intotdeauna cu atentia necesara pentru a ramane in limitele regulamantelor garantand pentru valabiltatea probelor. Este legala angajarea unui detectiv particular in Romania, iar acestia au dreptul, conform legii, sa efectueze actiuni de filaj, investigatii, monitorizare, verificare antecedente, etc.

Serviciile de investigatii private din Romania sunt accesibile atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, dar nu pot fi angajati decat detectivi particulari licentiati, cu certificate eliberate de MAI. Toti detectivi nostri din Pitesti detin un certifcat care atesta faptul ca au fost instruiti si verificati. Licenta nu se poate obtine daca persoana solicitanta are antecedente penale.

Investigatorii nostri provin, in mare parte, din servicii de informatii sau politie si au sustinut un examen pentru obtinerea certificatului de detectiv particular. Asftel sunt la curent cu legislatia care guverneaza activitatea detectivilor privati. Pe langa acestia avem angajati si absolventi ai cursului de formare.

Munca in domeniul investigatiilor private nu este pentru persoane necalificate sau fara abilitati specifice. Folosim doar personal profesionist, ultracalificat si pregatit a va oferi servicii de cea mai inalta calitate, in conditii de confidentialitate si discretie deplina. Multe investigatii se termina rau atunci cand se incearca pe cont propriu sau sunt angajati detectivi fara experienta. Filajul descoperit de persoana urmarita face aproape imposibila o actiune viitoare.

Detectivii nostri sunt bucurosi sa va ofere o consultatie completa, fara obligatii, pentru a intelege nevoile dumneavoastra si a ne asigura ca sunteti informat complet cu privire la optiunile si serviciile disponibile, precum si cu privire la costuri. Daca aveti nevoie de un detectiv privat pentru a verifica antecedente, pentru a strange probe, informatii sau orice alt serviciu, agentia HeraClis va poate ajuta. Va rugam sa ne contactati in orice mod va este mai confortabil.

Contact

Nu ezitati sa ne contactati, pentru oricare dintre serviciile noastre. Echipa noastra va va oferi sfaturi si asistenta, indiferent de natura problemei.

Locatie:

Pitesti, Romania

Email:

agentiaheraclis@gmail.com

Telefon:

+40773780157

Program:

Luni-Duminica: 24/7

Incarca
Mesajul a fost trimis. Va vom contacta curand!